Het begon in 1993..

Sinds 1993 is Stadsrestaurant een begrip in het culinaire uitgaans-centrum van Valkenburg. Na een grondige renovatie is de nostalgische sfeer van voorheen nog beter tot uiting gebracht. Een combinatie van authentieke sfeer en kwaliteit bepalen de nieuwe trend.

Het restaurant beschikt over meerdere ruimtes die geschikt zijn voor diverse doeleinden. Uitgebreide à la carte lunch- en dinergerechten en een scala aan verschillende groepsarrangementen zijn de mogelijkheden die Stadsrestaurant u biedt.

restaurant-1

Onze passie

Wij houden van gezelligheid, een warme sfeer en van heerlijk eten.

restaurant-2

Onze mogelijkheden

Het verzorgde verwarmde terras aan de voorzijde is het visitekaartje van het bedrijf. In het sfeervolle, oud Hollands ingericht caf√©gedeelte is het prima Bourgondisch vertoeven. Onze open haard is het middelpunt van gezelligheid. In het binnenrestaurant is het als vanouds genieten van ondermeer onze beroemde salades, diverse pasta’s en vlees- en visgerechten. Nieuws is ons tuinrestaurant met uitzicht op de Stadstuin met zijn ruim 250 jaar oude beukenboom.

Verder beschikt Stadsrestaurant over verschillende vergaderruimtes geschikt voor groepen van 10 tot 150 personen. Ruime parkeermogelijkheden zijn aanwezig in de nabije omgeving.