a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      [email protected]
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:
Image Alt

Diner

Bekijk, kies en geniet!

Diner

  • Voorgerechten
  • Ambachtelijke broodsnaaierij
    € 7,50
    Met kruidenboter, tapenade en olijven
  • Carpaccio van ossenhaas
    € 12,75
    Met truffelcrème
  • Garnalenvangst
    € 11,50
    Garnalenkroketjes, butterfly en torpedogarnalen
  • Tomaten met mozarella
    € 8,50
  • Soepen
  • Traditionele crèmesoep
    € 5,50
    Van pomodori tomaat
  • Pompoensoep
    € 6,00
    Romige oranje Herfstpompoensoep
  • Originele Franse uiensoep
    € 7,25
    Gegratineerd met kaas
  • Snert
    € 6,75
    Heerlijk Oer-Hollandse erwtensoep, zwartbrood en Katenspek
  • Salades
  • Salade met een licht gesmolten Val-dieu kaasje
    € 14,75
    Met honing en mosterd-dille dressing
  • “STADS” salade
    € 16,50
    Met halve moot zalm, scampi’s, olijven, gebakken spekjes en een dille-lemon dressing
  • Scampi’s salade
    € 11,00
    (5 stuks) Gebakken in knoflookolie
  • Vleesgerechten
  • Hete Bliksem
    € 17,00
  • Saté van Varkenshaas
    € 17,00
    Met atjar, kroepoek brood of frites
  • Limburgse hoenderfilet
    € 19,50
    Met honingtijmsaus
  • Zoervleisj (deze moet u geproefd hebben!)
    € 18,50
    Runderstoofpotje op zijn Limburgs bereid
  • Spare-Ribs
    € 21,00
    Geserveerd met 2 dipsausjes
  • Varkenshaasje
    € 22,50
    Met saus naar keuze
  • Steak de Paris
    € 22,50
    (200 gr) een heerlijk malse biefstuk van Belgisch Blue met saus naar keuze
  • Sauzen:
    Champignonroom-, peper-, stroganoff-, zigeuner- of satésaus / Gebakken Champignons
  • Visgerechten
  • Zalmfilet uit de oven
    € 22,00
    Geserveerd met een heerlijke mosterdsaus
  • Scampi’s
    € 23,50
    (10 stuks) in knoflookolie gebakken
  • Kabeljauwfilet
    € 23.50
    Met een krokant kruidenkorstje en witte wijnsaus
  • Pasta's
  • Tagliatelle Scampi’s
    € 18,00
    Gebakken in knoflookolie met zongedroogde tomaten, rucola en bosui
  • Tagliatelle Kip
    € 19,50
    Pittige kip, ratatouille, rucola en parmezaanse kaas
  • Wild gerechten
  • Bospaddenstoelensoep
    € 6,00
  • Wild paté van eend
    € 9,50
    Met ui compote
  • Herten carpaccio
    € 14,50
  • Herten biefstuk met rode wijnsaus
    € 24,50
  • Wild goulash van hert/gans/zwijn
    € 19,50
    Met een glaasje bokbier
  • De wild hoofdgerechten worden geserveerd met Rode kool/Preiselberen en een stoofpeertje.
  • Vega
  • Ambachtelijke broodsnaaierij
    € 7,50
    Met kruidenboter, tapenade en olijven
  • Tomaten met mozarella
    € 8,50
  • Tagliatelle arrabiata
    € 18,00
    Kruidige tomatensaus
  • Schnitzels
  • Heerlijk in roomboter gebakken
  • Schnitzel 220 gr Naturel
    € 18,50
  • Schnitzel champignonroomsaus
    € 21,00
  • Zigeunerschnitzel
    € 21,00
  • Pepper Schnitzel
    € 21,00
  • Hongaarse schnitzel
    € 21,00
  • Schnitzel met gebakken champignons
    € 21,00
  • Allen geserveerd met groenten, frites en salade
  • Desserts
  • Huisgemaakte citroen cheesecake
    € 9,00
  • Dame Blanche
    € 9,00
    Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
  • Crème Brûlée,
    € 8,75
    Populair nagerecht in Frankrijk met gekarameliseerde suiker
  • Heisse Liebe
    € 9,00
    Vanille ijs met warme kersen en slagroom
  • Panna cotta speculaas
    € 8,50
    Heerlijk winters dessert

Menu Stads

 

Voorgerechten

CARPACCIO VAN OSSENHAAS MET TRUFFELCRÈME
of
TRADITIONELE CRÈMESOEP VAN POMODORI TOMAAT

 

Hoofdgerechten

ZALMFILET UIT DE OVEN MET EEN MOSTERDSAUS
of
VARKENSHAAS MET GARNITUUR EN SAUS NAAR KEUZE
U kunt kiezen uit de onderstaande sauzen:
champignonroom , stroganoff , peper of gebakken champignons

 

Nagerechten

HUISGEMAAKTE CITROEN CHEESECAKE
of
DAME BLANCHE

 

€ 35,00

Wild Menu

 

Voorgerechten

HERTENCARPACCIO
Mooi malse hertencarpaccio met dressing van truffel en
een pistache-vijgencompôte

of
FAZANTPATÉ
Heerlijke fazantpaté op een bedje van sla

of

HEERLIJKE CULINAIRE HERFSTBOSPADDENSTOELENSOEP

 

Hoofdgerechten

HERTENBIEFSTUK
Een bijzonder stukje wild met een rode wijnsaus, stoofpeertje,
rode kool en aardappelgarnituur

of

WILDGOULASH
Een hartige wildstoofschotel met aromatische kruiden en groenten.
Geserveerd met een proefglaasje Brand Bockbier, een heerlijke combinatie.

 

Nagerechten

SPECULAAS PANNA COTA

 

€ 36,50
4
Voorgerechten
4
Soepen
3
Salades
7
Vleesgerechten
2
Pasta's
3
Visgerechten
5
Wildgerechten