a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      [email protected]
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:
Image Alt

Diner

Bekijk, kies en geniet!

Diner

  • Aanbevelingen van de chef
  • Hertencarpaccio
    12,50
    Mooi malse hertencarpaccio met dressing van truffel en een pistache-vijgencompôte
  • Fazantpaté
    9,50
    Heerlijke fazantpaté op een bedje van sla en met een compote van uien
  • Bospaddestoelensoep
    6,50
    Een heerlijke culinaire herfstpaddestoelensoep
  • Snert
    6,75
    Heerlijk Oer-Hollandse erwtensoep, zwartbrood en Katenspek
  • Hertenbiefstuk
    21.00
    Een bijzonder stukje wild met een rodewijnsaus, stoofpeertje , rode kool en aardappelgarnituur
  • Knien in t zoer
    17,50
    Konijn bereidt op Limburgse wijze zoals vroeger bij oma
  • Wildgoulash
    19,00
    Een hartige wildstoofschotel met aromatische kruiden en groenten. Geserveerd met een proefglaasje Brand Bockbier, een heerlijke combinatie
  • Voorgerechten
  • Garnalenvangst
    11,00
    Garnalenkroketjes, butterfly en torpedogarnalen
  • Ambachtelijke broodsnaaierij
    7,25
    Met kruidenboter, tapenade en olijven
  • Champignons “STADS”
    9,50
    In kruidenboter gebakken champignons met courgette in een romige saus, gegratineerd met Parmezaanse kaas
  • Carpaccio
    € 12,50
    Van Ossenhaas met truffelcrème
  • Soepen
  • Traditionele crèmesoep van pomodori tomaat
    5,50
  • Pompoensoep
    6,00
    Romige oranje Herfstpompoensoep
  • Originele Franse uiensoep
    7,25
    Gegratineerd met kaas
  • Salades
  • Salade Val-dieu
    14,75
    Lichtgesmolten Val-dieu kaasje, honing en een mosterd-dille dressing
  • “STADS” salade
    16,50
    Met halve moot zalm, scampi’s, olijven, gebakken spekjes en een dille-lemon dressing
  • Scampi’s salade
    11,00
    (5 stuks) gebakken in knoflookolie
  • Salade Filetto
    19,00
    Gebakken haaspuntjes, paprika, champignons, uien en een vleugje basilicum
  • Vleesgerechten
  • Hete Bliksem
    16,50
    Stoofpotje van (pikante) kip
  • Saté van Varkenshaas met atjar
    17,50
    Kroepoek en ananas
  • ZOERVLEISJ
    18,00
    Runderstoofpotje op zijn Limburgs bereid ( deze moet u geproefd hebben)
  • Spare-Ribs
    21,00
    Geserveerd met 2 dipsausjes
  • Varkenshaasje
    21,50
    Met saus naar keuze
  • Steak de Paris
    22,50
    Een heerlijk malse biefstuk van Belgisch Blue met saus naar keuze (200 gr)
  • Onze HARDLOPER:
    22,00
    Boeuf Stroganoff Haaspuntjes geflambeerd met wodka in stroganoffsaus
  • Sauzen:
    Champignonroom-, peper-, stroganoff-, bearnaise-, zigeuner- of satésaus, Gebakken Champignons
  • Visgerechten
  • Duo van scampi’s en zalm
    24,50
    Met een romige vissaus
  • Zalmfilet uit de oven
    21,50
    Geserveerd met een heerlijke mosterdsaus
  • Scampi’s
    23,00
    (10 stuks) in knoflookolie gebakken
  • Kabeljauwfilet
    23.50
    Met een krokant kruidenkorstje en witte wijnsaus
  • Pasta's
  • Tagliatelle Sorpresa
    16,50
    Ei, spekjes, tomaat, champignons, mozzarella, rucola Parmezaanse kaas en een romige saus
  • Tagliatelle Scampi’s
    17,50
    Gebakken in knoflookolie met zongedroogde tomaten, rucola en bosui
  • Tagliatelle Kip
    17,50
    Pesto, rucola, parmezaanse kaas en crême fraiche
  • Vega
  • Tagliatelle Funghi
    18,50
    Div. champignons, rucola en gebakken groenten
  • Tagliatelle Pomodori
    17,00
    Verse tomatensaus, groenten met mozarella
  • Schnitzels
  • 220 gr Naturel
    17,00
  • Champignonroomsaus
    2,00
  • Stroganoffsaus
    2,00
  • Pepersaus
    2,00
  • Zigeunersaus
    2,00
  • Satésaus
    2,50
  • Bearnaisesaus
    2,50
  • Gebakken champignons
    2,50
  • “STADS” uien, spek, champignons en een gebakken ei
    3,50
  • Desserts
  • Tiramisu met speculaas en peer
    9,00
    Hemelse variant op de klassieke Tiramisu
  • Dame Blanche
    9,00
    Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
  • Crème Brûlée,
    8,75
    Populair nagerecht in Frankrijk met gekarameliseerde suiker
  • Churro’s
    7,50
    Wie is er niet dol op deze Spaanse traktatie Heerlijk met kaneelsuiker
  • Speculaas Parfait
    8,50
    Huisgemaakt ijs met speculaas en een scheutje Tia Maria
  • Heisse Liebe
    9,00
    Vanille ijs met warme kersen en slagroom
4
Voorgerechten
3
Soepen
4
Salades
7
Vleesgerechten
3
Pasta's
4
Visgerechten