a

Lorem ipsum proin gravid a nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat.

Phone:      +1135498746
E-mail:      [email protected]
Address:   Patterson 989,NY
Instagram Feed
FOLLOW:
Image Alt

Over Stads

Hoe het begon..

Wie zijn wij?

Over Stads

Het Stadsrestaurant is al sinds 1993 een begrip in Valkenburg en verre omgeving. In mei 2017 werd het interieur door een brand volledig vernield. Sinds begin maart is een volledig vernieuwd restaurant geopend met dezelfde naam. Maar veel mooier en met een smaakvollere menukaart. Niets is gebleve, we hebben de Valkenburgse architect Frank van den Broek meteen opdracht gegeven om een compleet nieuw, eigen¬tijds interieur te ontwerpen. Alles is nieuw: de plafonds, de vloeren, de verlichting, de binnenwanden, het meubilair, de verlichting…”

Het resultaat: meer sfeer en meer intimiteit. We hebben diverse ruimtes die je apart of samen kunt reserveren voor kleinere of grotere groepen. Denk aan een diner of een receptie. En op de eerste etage hebben we mooie vergaderruimtes.

In onze tuimkamer kun je in alle rust genieten, en wie wat wil beleven zit op het verwarmde voorterras aan de drukke straat, met nog eens 80 plaatsen. Valt het weer tegen, dan zijn er binnen ook nog een 80 zitplaatsen.

VOOR IEDER WAT WILS

Ons Stadsrestaurant is een compleet vernieuwde eetgelegenheid waar u heerlijk geniet. Voor iedere smaak wat op onze uitgebreide menukaart.

GENIETEN IN RUST

Onze grote trots is de nieuwe, overdekte tuinkamer met zijn groene plantendecor, goed voor 40 zitplaatsen of een receptie voor 80 personen.

EIGENTIJDSE KAART

Uw comfortabel verblijf wordt nog extra veraangenaamd door een mooie menukaart vol keuzes. U geniet altijd van top¬kwaliteit.

Stadsrestaurant Valkenburg

De vernieuwde eetgelegenheid

Het Stadsrestaurant is al sinds 1993 een begrip in Valkenburg en verre omgeving. In mei 2017 werd het interieur door een brand volledig vernield. Sinds begin maart is een volledig vernieuwd restaurant geo¬pend met dezelfde naam. Maar veel mooier en met een smaakvollere menukaart.

Uw comfortabel verblijf wordt nog extra veraangenaamd door een mooie menukaart vol keuzes. Of u nu komt voor een uitsmijter of een saté, u geniet altijd van top¬kwaliteit, met verse ingrediënten van toonaangevende leveranciers. Tot 17.00 uur is er een veelzijdige lunch¬kaart met diverse soepen, rijk belegde broodsoorten, tosti’s, omeletten, kipsaté, pasta’s en salades.

‘s Avonds kiest u bijvoorbeeld voor boeuf stroganoff of boeuf terriyaki, een schnitzel van het gewenste formaat met keus uit liefst 12 sauzen en toppings of ander vlees of vis.

Ook voor bij uw borrel is er een mooie combinatie van lekkernijen beschikbaar.

Uiteraard geniet u daarbij van de mooiste speciaalbieren van merken als Heineken, Brand en Affligem. Ook de wijnkaart biedt u uitgebreide keus.

Kortom: het Stadsrestaurant doet zijn naam meer dan ooit alle eer aan!